Worden mijn aanpassingen op het opleidersportaal meteen zichtbaar voor de klant?

Gewijzigd op Mon, 05 Oct 2020 om 12:08 PM

Indien je als opleider zichtbaar bent gemaakt voor klanten, worden alle aanpassingen die je maakt meteen zichtbaar voor de klant. Ben je nog niet zichtbaar gemaakt voor klanten, dan dien je eerst al je aanbod toe te voegen voordat we je zichtbaar maken en dus trainingen zichtbaar worden. Dit is alleen van toepassing tijdens de implementatie. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren