Op het portaal kan per training of een bedrijfslogo worden ingesteld, verschillende logo's of dezelfde afbeelding worden ingesteld. Wij raden aan om het bedrijfslogo te uploaden en voor de trainingen een specifiek logo, zodat dit zichtbaar wordt voor alle trainingen bij klanten.

Hoe voeg je het bedrijfslogo toe?

1. Log in op het portaal

2. Ga naar 'Instellingen'

3. Klik vervolgens op 'Opleider informatie' en ga naar logo. Voeg hier een logo toe met afmeting 800x800.

Tip: om ervoor te zorgen dat het logo op de juiste manier wordt vermeld op de pagina kan je de foto "croppen". Upload de foto en leg de "cropper" er juist op.