Hoe zorg ik dat een training niet meer zichtbaar is?

Gewijzigd op Thu, 09 Jul 2020 om 03:40 PM

Om ervoor te zorgen dat een training niet meer zichtbaar is voor deelnemers, kan een training worden gearchiveerd.

Hoe archiveer je een training?


1. Ga naar actieve trainingen

2. Klik rechtsboven op de pagina het volgende icoontje: Schermafbeelding 2020-05-04 om 15.10.29en archiveer de training

3. Ga naar gearchiveerde trainingen en check of de training ertussen staat


Let op: alle aanvragen die voor het archiveren zijn gedaan, blijven behouden.

 

 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren