Via het portaal kan voor geplande trainingen het minimum en maximum aantal deelnemers worden opgegeven. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar actieve trainingen,

2. Klik op de training waarvoor het minimum en maximum aantal deelnemers ingesteld dient te worden,

3. Vervolgens ga je naar "Gegevens".

4. Klik op standaard registratie en pas het minimum of maximum aantal deelnemers aan.

Let op: de standaard instellingen kunnen indien noodzakelijk worden overschreden wanneer er wordt geregistreerd voor een specifieke datum & locatie. Deze instellingen zijn alleen van invloed op nieuwe datums en locaties.

Minimum en maximum aantal wijzigen voor trainingsdatum(s)? Leer hier meer: /s.