Als de klant een training boekt kan je ervoor kiezen bepaalde informatie te ontvangen over de deelnemer. Welke informatie je ontvangt is afhankelijk van de instellingen op jullie portaal. De naam en e-mailadres van de deelnemer wordt automatisch meegezonden met een aanvraag. Echter wordt het e-mailadres pas zichtbaar als de training door jullie wordt geaccepteerd.

Hoe stel je de vereiste informatie in?

1. Klik via actieve trainingen op een training

2. Ga naar "details aanvraag". Hier kan je de volgende vereiste deelnemer informatie instellen: geslacht, telefoonnummer, functietitel, geboortedatum, geboorteplaats, plaats, straat, huisnummer, postcode, werknemersnummer.

3. Vink de gewenste vakjes aan en klik op opslaan.

Maak je gebruik van EDU-DEX of Studytube XML? Lees dan hier verder.

EDU-DEX

Gezien het niet mogelijk is om deze informatie in te voeren in de EDU-DEX XML, is het mogelijk om de gewenste informatie door te geven aan opleidersupport@studytube.nl. Vermeldt in de e-mail welke gegevens je graag wil ontvangen. We sturen dit dan door naar de developers die dit voor alle actieve trainingen instelt.

Studytube XML

Het is mogelijk om dit in de Studytube XML te verwerken pér training onder <RequiredUserFields> in het volgende overzicht zie je wat deze velden zijn:

Studytube XMLWeergave opleidersportaal
<Field>gender</Field>
Geslacht
<Field>phone_number</Field>Telefoonnummer
<Field>company_role</Field>
Functietitel
<Field>date_of_birth</Field>
Geboortedatum
<Field>address</Field>
Straat
<Field>house_number</Field>
Huisnummer
<Field>postal_code</Field>
Postcode
<Field>city</Field>
Plaats
<Field>place_of_birth</Field>
Geboorteplaats
<Field>employee_number</Field>
Werknemersnummer