Op het portaal kan je vermelden wie de trainers zijn voor een specifieke training en eventueel per datum.

1. Log in op het opleidersportaal

2. Ga je naar "Trainers" links in het menu

3. Vul het e-mailadres, voornaam en achternaam in

Let op: je kan niet hetzelfde e-mailadres gebruiken voor verschillende trainers.

4. Klik vervolgens op creëer, vul eventueel de overige velden aan en klik op opslaan

5. Ga terug naar Trainingen

6. Klik op de training waarvoor je een trainer wil toevoegen

7. Ga naar Trainer

8. Zoek en selecteer de desbetreffende trainer en klik op opslaan

Wil je verschillende trainers toevoegen aan data?

Voeg dan eerst de trainer toe en ga vervolgens naar actieve trainingen. Klik op de desbetreffende training, ga naar "data & locaties" en bewerk een bestaande data of voeg een nieuwe toe. Vervolgens kan via geavanceerde instellingen een trainer worden toegevoegd. Onderaan vind je naast "trainers" de optie om een trainer toe te voegen.