In deze video leer je hoe je jouw logo en opleider informatie toevoegt in het opleidersportaal.

Hierbij de stappen in het kort:

1. Je bevindt je in jouw opleidersportaal en gaat naar instellingen

2. Onder opleiderinformatie kun je de naam, het e-mailadres, het logo en de website van jouw organisatie toevoegen. Ook kun je een stukje over het leeraanbod en de geschiedenis opschrijven onder 'over opleider'.

3. Klik op opslaan en jouw opleiderinformatie wordt toegevoegd.