Ik zie een spel- of typefout in de training staan. Aan wie kan ik dit doorgeven?

Wij doen ons uiterste best om de teksten in de trainingen foutloos te schrijven. Echter sluipt er soms door de hoeveelheid wel eens een foutje in. Wij waarderen het daarom enorm als jij, als gebruiker, ons hierop kunt wijzen. Zie je een spel- of typefout? Dan kun je dit doorgeven door het vlaggetje aan te klikken tijdens het volgen van de training en hier de fout aan te geven. Op die manier zien wij dan direct bij welk onderdeel de fout staat en kunnen we dit snel aanpassen.