Ik kan de training niet afronden omdat de knop niet verschijnt. Wat nu?

Het kan gebeuren dat aan het einde van een training de knop Training afronden niet verschijnt. Refresh in dat geval eerst je browser. Verschijnt de knop nog steeds niet, log dan even uit en vervolgens opnieuw in en hervat de training. Ook kun je proberen de training in een andere internetbrowser af te ronden (Chrome, Firefox, Microsoft Edge).  Indien de knop na deze pogingen nog steeds niet verschijnt, dan betreft het wellicht een bug. Als je de bug aan ons doorgeeft via service@studytube.nl, dan lossen wij het zo snel mogelijk voor je op en wordt de training als afgerond geregistreerd.