Ik heb laatst een training gevolgd met een inlogcode en wil nu verdergaan, maar nu zegt het systeem dat de code al gebruikt is. Wat nu?

Wanneer je een online training bij één van onze experts koopt, ontvang je van de expert een inlogcode of kortingscode. Met deze code krijg je toegang tot een specifieke training. De code hoeft slechts eenmaal ingevoerd te worden. Daarna houd je onbeperkt toegang tot de training. 

Wanneer je de training opent, kun je via de knop Ga naar training de training vervolgen. Zie je toch een prijs en vraagt het systeem om een kortingscode? Log dan eerst in via de knop Log in rechts bovenin.