Hoe zie ik of mijn HR koppeling succesvol heeft gedraaid?

Gewijzigd op Wo, 15 Mei om 10:37 PM

Wanneer je gebruikmaakt van een AFAS koppeling of een CSV/SFTP koppeling met jullie HR systeem, dan is het mogelijk om in het LMS te zien of de synchronisatie goed is verlopen. Hiertoe ga je in het LMS naar het tabblad 'Instellingen' en vervolgens 'Synchronisatie Logs'.

De synchronisatie kan drie verschillende statussen hebben:

• Voltooid
    De synchronisatie van de HR koppeling is zonder fouten verlopen. Alle medewerkers- of managersgegevens die door jullie organisatie naar Studytube zijn verzonden, zal nu in Studytube staan.
  • Gedeeltelijk voltooid
    Bij een gedeeltelijk voltooide synchronisatie is de synchronisatie deels gelukt, maar niet voor alle medewerkers of managers. Wanneer je op de status klikt zul je bij de 'Integratie Logs' komen. Hier zie je precies welke medewerker succesvol is bijgewerkt en welke niet, en waarom. In dit FAQ artikel kun je alle mogelijke foutmeldingen terugvinden.
  • Mislukt
    De synchronisatie is mislukt en heeft hierdoor niet plaatsgevonden. Wanneer je op de status klikt zul je bij de Integratie Logs komen, hier staat vervolgens vermeld waarom de synchronisatie mislukt is. Vaak is deze mislukt doordat er een leeg bestand is aangeleverd of er meer medewerkers verwijderd worden dan is toegestaan vanuit de instellingen.

Mocht de oorzaak niet duidelijk zijn, stuur dan een e-mail naar service@studytube.nl. Vermeld hierbij de stappen die je zelf al doorlopen hebt voor een snelle oplossing.