Training vaker bekijken

Gewijzigd op Do, 6 Jun om 3:55 PM

Kan ik een training meerdere keren bekijken?

Een training die je start, blijft voor jou beschikbaar. Je kunt een training dus zo vaak bekijken als je wilt. Handig om je geheugen soms weer even op te frissen. Let op: de training blijft beschikbaar, maar de vragen en opdrachten kun je slechts één keer invullen.

Als je een training die reeds is afgerond opnieuw wilt bekijken doe je dit door op de button 'Bekijk afgeronde training' te klikken. Als je op de button 'Herstart online training' klikt zal de training opnieuw worden gestart en gaat de leerhistorie verloren.