Onboarding op taalvoorkeuren

Gewijzigd op Do, 29 Feb om 2:35 PM

Vaak worden in de bibliotheek leeritems in verschillende talen aangeboden. Het is natuurlijk erg prettig als een Franstalige collega Franstalige trainingen kan volgen. Maar wanneer je geen Frans spreekt kan dit verwarrend zijn en bovendien niet relevant.

Wanneer je voor het eerst inlogt krijg je een scherm te zien waar je de taal of talen waarin je trainingen wilt zien in de bibliotheek kunt zien. De geselecteerde talen zullen zowel in de bibliotheek en de ontdekpagina geprioriteerd worden en altijd als eerste getoond worden.

Voorwaarde is wel dat er in de bibliotheek tenminste leeritems in twee verschillende talen worden getoond.