Dashboard 'Mijn ontwikkeling'

Gewijzigd op Thu, 29 Feb 2024 om 01:56 PM

Na het inloggen op de academy land je op je eigen dashboard genaamd 'Mijn Ontwikkeling’. In dit overzicht zie je gelijk welke acties er nog uit staan en voor welke datum. 

Wat meteen in het oog springt zijn de notificaties (het blauwe rechthoek). Hier komen alle voor jou openstaande acties in te staan. Denk hierbij aan het schrijven van een beoordeling van een event dat je hebt bijgewoond, of het reageren op een uitnodiging voor een intern event.


Mijn leerinterventies
Bij ‘Mijn leerinterventies’ wordt er aan de linkerzijde onderscheidt gemaakt tussen onderstaande  onderdelen.


Onder Actief worden de leerinterventies getoond die gestart en/of toegewezen zijn. Events en trainingen die je binnenkort moet bijwonen zijn hier ook te vinden. 


Onder Toegewezen vind je een lijst van alle toegewezen leeritems. Als er sprake is van een naderende, of verlopen deadline zal dit worden uitgelicht. Verder is de lijst te sorteren en te filteren op leervorm.
Onder Favorieten vind je alle leeritems die je hebt opgeslagen als favoriet vanuit je bibliotheek. Dit zijn vaak leeritems die je interessant lijken, maar niet direct wilt volgen omdat je op dat moment daar bijvoorbeeld geen tijd voor hebt.

Onder Historie krijg je inzicht in alle leerinterventies die in het verleden afgerond zijn. Mocht er een opdracht zijn gemaakt in een online training, kun je deze hier ook gemakkelijk terug vinden.

Als je op de wachtlijst staat voor een intern event, of je hebt een aanvraag lopen voor een training uit het externe aanbod kun je dat vinden onder het kopje Aanvragen. Een lopende aanvraag met betrekking tot het Externe aanbod is alleen voor jou van toepassing als dat deel is van jullie academy. Meer informatie hierover kun je navragen bij contactpersonen binnen jullie organisatie.


Een overzicht van deadlines en belangrijke data is terug te vinden bij Planning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan certificaten die bijna verlopen, events die er aan zitten te komen of een online training waar een deadline aan gekoppeld is.
Onder Certificaten staat een overzicht van behaalde certificaten. Met een druk op de knop is het certificaat gedeeld met je LinkedIn netwerk.Als er binnen de academy gewerkt wordt met persoonlijke budgetten zal dit terug te vinden zijn onder het kopje Transacties. Zo heeft een gebruiker ten alle tijden inzicht in zijn/haar budget en alle bijbehorende transacties. Dit onderdeel is alleen van toepassing als het wordt aangeboden. Meer informatie hierover kun je navragen bij contactpersonen binnen jullie organisatie.

 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren