Hoe zorg ik dat een training niet meer zichtbaar is voor klanten?

Gewijzigd op Ma, 4 Sep, 2023 om 8:31 PM

Om ervoor te zorgen dat een training niet meer zichtbaar is voor klanten, kan een training worden gearchiveerd. Hoe?

1. Ga naar ''Trainingen'' en kijk onder ''Actief'';

2. Ga met je cursor op de desbetreffende training staan en klik rechts op het volgende icoontje: ⬇️ en archiveer de training;

Mocht je bij nader inzien de training toch weer zichtbaar willen maken:

1. Ga dan naar ''Trainingen'' en kijk onder ''Archief''

2. Ga met je cursor op de desbetreffende training staan en klik rechts op het volgende icoontje:  ⬆️ om te dearchiveren.

Let op: alle aanvragen die vóór het archiveren zijn gedaan, blijven behouden.