Hoe zorg ik dat een training niet meer zichtbaar is voor klanten?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 08:31 PM

Om ervoor te zorgen dat een training niet meer zichtbaar is voor klanten, kan een training worden gearchiveerd. Hoe?


1. Ga naar ''Trainingen'' en kijk onder ''Actief'';

2. Ga met je cursor op de desbetreffende training staan en klik rechts op het volgende icoontje: ⬇️ en archiveer de training;


Mocht je bij nader inzien de training toch weer zichtbaar willen maken: 

1. Ga dan naar ''Trainingen'' en kijk onder ''Archief''

2. Ga met je cursor op de desbetreffende training staan en klik rechts op het volgende icoontje:  ⬆️ om te dearchiveren. 


Let op: alle aanvragen die vóór het archiveren zijn gedaan, blijven behouden.

 

 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren