Kan ik een extra inlog aanmaken voor het opleidersportaal?

Gewijzigd op Mon, 04 Sep 2023 om 08:31 PM

We hebben een standaard gebruikersaccount voor jullie aangemaakt met het aangeleverde e-mailadres uit de overeenkomst. Indien er meer collega's zijn die graag willen inloggen op het opleidersportaal, dan kunnen wij een extra gebruikersaccount voor hen aanmaken. Stuur hiervoor een e-mail naar opleidersupport@studytube.nl en wij zullen het verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen.