Naam op certificaat wijzigen

Gewijzigd op Do, 29 Feb om 2:40 PM

Ik wil mijn naam op mijn certificaat wijzigen. Kan dat?

De naam op het certificaat is dezelfde zoals je deze hebt ingevuld tijdens de registratie van je account. Je kunt de naam van het certificaat dus aanpassen, door de naam in je account instellingen te wijzigen. Dit doe je door op je dashboard rechts bovenaan op het pijltje naast je foto of initialen te klikken. Er verschijnt dan een dropdownmenu, waar je op Instellingen kunt klikken. Hier kun je vervolgens jouw naam aanpassen. Na de wijziging kun je een nieuw certificaat downloaden bij de gewenste training.