Hoe werkt de zoekfunctie in de academy?

Gewijzigd op Mon, 26 Feb 2024 om 04:17 PM

Wanneer een medewerker een bepaalde leerinterventie zoekt kun je gebruik maken van de zoekfunctie bovenaan de pagina in de academy of de zoekfunctie op de ontdekpagina.


Door een bepaalde zoekterm te gebruiken worden resultaten getoond van micro learnings, online trainingen, interne events, extern aanbod en leerlijnen die specifiek gaan over de term waarop gezocht is. Wanneer je gebruik maakt van de zoekbalk in de bibliotheek worden alleen resultaten van de leervorm van waaruit je zoekt getoond. Als je gebruik maakt van de zoekfunctie op de ontdekpagina wordt altijd als eerste de micro learnings getoond. Het kan zijn dat er geen zoekresultaten gevonden kunnen worden voor micro learnings, maar wel voor bijvoorbeeld extern aanbod. Via het keuzemenu bovenaan de pagina kun je dan switchen tussen de verschillende leervormen.


Er wordt altijd gezocht op leerinterventies die zichtbaar zijn voor de medewerker binnen zijn/haar leeromgeving. Dit zijn leerinterventies die zijn ingesteld als 'zichtbaar voor iedereen' en dus onderdeel zijn van de bibliotheek en leerinterventies die zijn toegewezen vanuit het LMS aan een (bepaalde groep) medewerker(s).


Als de zoekfunctie bovenaan de pagina wordt gebruikt worden er suggesties getoond. Wanneer een medewerker op een suggestie klikt wordt hierop gezocht. Onder de suggesties worden mogelijke leerinterventies waar naar wordt gezocht getoond. Wanneer een medewerker op een van deze leerinterventies klikt wordt hij/zij direct doorgeleid naar de informatiepagina van de betreffende leerinterventie.


Houd er rekening mee dat er altijd op de gehele zoekterm gezocht wordt. Wanneer een veld een gedeelte van de zoekterm bevat wordt deze niet getoond in de zoekresultaten.

Meer weten? Neem dan even een kijkje op de Knowledge Academy, mocht je nog geen toegang hebben stuur ons dan een bericht,


Blijf op de hoogte van onze maandelijkse updates via de Product Update pagina.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren