Hoe kan ik een training onder de aandacht brengen op de ontdekpagina?

Gewijzigd op Ma, 26 Feb om 4:21 PM

Wanneer je graag bepaalde trainingen onder de aandacht wil brengen op de ontdekpagina van de academy zonder deze actief toe te wijzen, dan kun je deze training uitlichten op de ontdekpagina.

Je kunt dit instellen door de volgende stappen te volgen;

- Ga naar het LMS

- Ga naar instellingen

- Ga naar instellingen academy

- Scrol naar beneden en ga naar 'Ontdekpagina'

- Activeer 'uitgelichte leeritems inschakelen' door de knop op 'ja' te zetten.

- Klik op 'voeg leerinterventies toe' om leerinterventies toe te voegen die uitgelicht moeten worden op de ontdekpagina. Je kunt maximaal 12 items toevoegen.

De vereisten om de leeritems als uitgelicht te zien op de ontdekpagina als medewerker zijn dat het leeritem ook als zichtbaar moet zijn ingesteld in het LMS (zichtbaar voor iedereen of zichtbaar voor sommigen) voor de medewerker en dat het leeritem nog niet gevolgd of gestart is door de medewerker.

Let op! Wanneer je de leeritems hebt toegevoegd is het logisch dat je op de academy even wilt testen hoe het er uit ziet. Echter worden leeritems die jij als gebruiker al gevolgd of gestart hebt niet meer op jouw ontdekpagina getoond als uitgelicht. De reden hiervoor is dat deze functie het volgen van nieuwe trainingen moet stimuleren, dus alleen leeritems waar jij nog niet aan begonnen bent worden op de ontdekpagina getoond.