Een online training wordt niet geopend op Apple devices

Gewijzigd op Do, 29 Feb om 3:45 PM

Het is mogelijk om online trainingen van andere partijen toe te voegen aan het leeraanbod in Studytube. Deze trainingen worden dan ontsloten via een zogeheten "LTI-koppeling." De training wordt dan aangeboden in de bibliotheek in Studytube, maar geopend in de externe omgeving van de externe partij wanneer je op de 'Start-button' klikt.

Wanneer je in Safari op je mobile device van Apple (iPhone of iPad) werkt kan het zijn dat de externe omgeving niet wordt geopend omdat in iOS (het besturingssysteem van Apple) pop-ups altijd automatisch worden geblokkeerd. Je kunt dit aanpassen door naar de instellingen van je iPhone of iPad te gaan en vervolgens naar Safari om pop-ups in te schakelen.

Je kunt de training ook starten wanneer je de Google Chrome App, Microsoft Edge of Firefox App op je iPhone of iPad hebt geïnstalleerd en in één van deze browsers werkt.