Training vervolgen lukt niet

Gewijzigd op Thu, 10 Aug 2023 om 12:08 PM

De knop Volgende verschijnt niet. Hoe kan ik toch verder met de training?

Het kan gebeuren dat de knop Volgende onder een filmpje of module niet verschijnt. Refresh in dat geval eerst je browser. Verschijnt de knop nog steeds niet, log dan even uit en vervolgens opnieuw in en hervat de training. Ook kun je proberen de training in een andere internetbrowser te volgen (Chrome, Firefox, Microsoft Edge). Indien de knop na deze pogingen nog steeds niet verschijnt, dan betreft het wellicht een bug. Als je de bug aan ons doorgeeft via service@studytube.nl, dan lossen wij het zo snel mogelijk voor je op.